Ute och cyklar

Idag gjorde jag äntligen det som jag tänkt så länge...nämligen att cykla till jobbet. I runda slängar rör det sig väl om sisådär nio km enkel tur. Vädret var vackert, solen sken och det var nästan vindstilla så jag hade ingen bra ursäkt att låta bli. Och jag tänkte också när jag susade fram att jag gillar ju faktiskt att cykla, det har jag alltid gjort. Det var egentligen bara ett problem...RUMPAN!! Jag har ju inte cyklat på hela vintern och visserligen vet jag ju sedan föregående "säsongstarter" att man blir lite öm i ändalykten till en början. Det gick skapligt bra dit, men aj oh aj aj vad otrevligt det var att sätta sig på sadeln för hemtransport.

...men det går väl över, sa kärringen som låg på spåret...


Dan Hylander

Som lite plåster på såret för att jag var elak och la ut en bild på Raggarbruden så tänkte jag övertala henne att följa med på detta:
 

Dan Hylander & Orkester

Datum: Lördag 21 maj
På scen: 21:00
Insläpp: 18:00
Biljettpris: 355:- inklusive serviceavgift
Bordsbokning: Ring 018-140680
Ståplatser: Onumrerade

Dan Hylander följer upp höstens kritikerrosade turné med en vårturné.

Dan Hylander har de senaste åren mest skrivit åt andra artister, t.ex. Totta Näslund och Tomas ledin, nu är han aktuellt med nytt album som släpps 16/3. Dan passar samtidigt på att möta publiken Nu med nytt band - det första egna på 20 år.

Det blir en kväll med massor av klassiker, men även nyskrivet utlovas.





NÅGON SOM HÄNGER PÅ?????????


Éckerö igen,,,

Helg igen...veckorna rusar fram i rasande fart och till min glädje så blir det lite mer vår för varje dag som går. Fredagkväll ägnade jag åt så kallad kvalitétstid med Dotter. Dvs vi åt ostbågar och somnade i soffan mitt i Let's dance.
Igår gungade jag över till Eckerö med Raggarfamiljen och Bonden. Trevligt trevligt. Träffade en gammal jobbarkompis när vi skulle kliva på båten som jag inte sett på år och dar. Sist vi sågs hade vi båda småbarn. Nu var hon mormor!!






...som VANLIGT vill inget vara med på bild

                                                                                    over and out//Strandskatan


Diet-metoden

Jag har funderat lite över "beach 2011" och hur man ska hinna komma i form för att våga sig ut ur badhytten klädd i baddräkt (ve o fasa). Dieter finns det ju en uppsjö av och jag funderar lite om jag ska satsa på allihop. Man kan ju bara ta det bästa ur varje diet, så det måste ju bli supereffektivt. Om jag ser till att äta alla mål ordentligt och UNNA mig något när jag nått ett litet delmål som viktväktarna förespråkar. Slösa med krämig grädde och gottigottgott allt enligt LCHF metoden. Äta grova goda mackor med lågt (eller ska de vara högt) GI enligt GI-metoden. Äta oxfilé enligt Atkins och räkna att en glass är gott  bara jag är noga och äter soppa då och då. Frukt och grönt är väl bara att frossa i? 
Jag känner att jag äntligen är på rätt spår!!! Beach 2011, here I am!!!


Fasters Oskar fyller sju!

"trallalallalalaa....för det är ingen vanlig da' för det är Oskars födelseda', hurra, hurra
, hurra"
....Grattis Oskar som fyller sju år idag!!
Men vänta nu?!?! SJU ÅR??? Var inte han NYFÖDD på min 40årsdag??? Det måste betyda att....jag snart fyller...hmmm....29+...igen!!!!!
                                                                          // Skatan

Vår och en kopp kaffe eller två...

Efter ett litet bakslag i torsdags så tror jag våren ändå är på väg :)
Hoppas, hoppas, hoppas!!!
Solen står lyser iallafall från en molnfri himmel och jag har ägnat dagen åt kaffedrickande. Först blev det kaffe i min ensamhet, sen blev det kaffe med bonde och tuppkyckling, sen blev det kaffe med herrn och frun i baconfabriken, sen blev det kaffe med herr och fru S, och till sist en kopp kaffe med bonden igen och så avslutade jag dagen med en kopp kaffe för mig själv....
Jag har ont i magen...men vad gör det? Det var det värt :)

                                                                                 gottgott!!

 


Nu är det Ubbe och jag <3

Nu har jag bestämt mig....Ubbe får stanna!! Det var ju meningen att han bara skulle vara hos mig 3-4 v, men de som egentligen skulle ha honom har visat föga intresse och nu har han ju boat in sig här. Och ska sanningen fram så mådde jag lite illa av att han skulle flytta från oss. Mors lilla Olle protesterade lite, men mest för syns skull. Jag har nog minsann sett hur han kelar med Ubbe så där lite i smyg.....


Ubbe på resande fot. Spanar in utsikten från bilfönstret.



Ubbe har fått nytt halsband utifall han skulle gå vilse i stan och inte hitta hem :)


RSS 2.0