Mors Dag

Fick ett golv lagt i morsdagspresent av sönerna. Otur var för Lillebror att Storebror var upptagen med annat. Eller tur att Storebror var upptagen med annat eftersom Lillebror kan själv och Storebror gärna vill kunna allt bäst. Lillebror fixade golvet och det blev sååå fint.

Nu ska Lillebror och jag bara inreda alltihop eftersom det är vi som ska använda rummet.

Heminredning är en svår sak om man har lite taskig smak, eller att man har olika smak som sonen och jag. Imorse satt vi och kollade igenom IKEA-katalogen för att få lite tips. Jag satt och drömde om en soffa i ljust tyg, soffbord i trä och lite blommiga textilier i skira vackra färger. Han drömde om en svart kantig skinnsoffa, soffbord i glas, sideboard i stålrör och glas samt en platt stor tv på väggen.

Hur vi ska komma överens om en gemensam stil återstår att se.


Jaha..jaa

Dottern och jag satt vid min dator igår och kollade in bloggar gjorda av gemensamma bekanta. Jag var så imponerad. Alla var så bra och så personliga, läsvärda och bitvis väldigt underhållande. Dottern själv skriver jättebra, tar vackra bilder och har en egen blogg. Hon peppade mig och ...ja.. why not.... Nu är jag också bloggare.


Vem är jag då? Jo, en studerande morsa med grav fyrtioårskris. Vi kan nöja oss med det så länge. Avslöjanden om mig själv lär dyka upp.


Så länge går det bra att hälsa på mig på  http://strandskatan.bilddagboken.se


RSS 2.0