Sveriges nationaldag

Jehepp....nu är flaggan hissad....vad gör man sen då???


Hackspettselände

Skulle nog fortfarande sova min ljuva skönhetsömn om det inte vore för hackspettseländet...!!! Det låter som han sitter och hackar på fönsterblecket den rackaren. Men det var väl detsamma för snart börjar väl "fasan-fan" gapa och skrika. Den som påstår att det finns någon som helst lugn och ro på landet har helt fel.
Gårdagen var hur som helst en trevlig dag. Det känns rätt så ovanligt att umgås med alla barnen samtidigt och nu är det andra dagen på raken. Det är klart att Mors lilla Olle och Tuppkycklingen ser man bara korta stunder när de blir kaffesugna men Dotran har vart någolunda närvarande iaf.
Dagen avslutades med en trevlig kväll hos Raggarfamiljen. Jag har lite bilder där ifrån, men som vanligt är det bara på flyende personer som försöker komma ur bild eller armar och händer framför ansikten. Jag börjar förstå att vara paparazzifotograf inte kan vara det enklaste yrket här i världen. Men nu är det ju så att jag har ett litet arkiv och här om dagen så lyckades jag knäppa själva raggarkungen vi affärn...




Lördag 4/6-11

Nu är man halvvägs inne i den helgen då ALLT händer. Helgernas helg i Strandskatans liv. Tyvärr missade jag startskottet som var fest på skullen i Kullingelöt (vilket känns lite bittert), men det var å andra sidan rätt skönt att vara utvilad igår när det var dags för läderloppet. Ja, nu var det ju inte så att jag på något sätt direkt ansträngde mig i det loppet utan min insats var mer att hejja fram Mors lilla Olle och Hannapanna. Och det var sannerligen en stolt mor som såg sin försfödde och sistfödde cykla 13 km, paddla 2 km och springa 10 km för att till sist med ett glatt leende på läpparna spurta i mål.
Mors lilla Olle fyllde dessutom 18 år igår. GRATTIS GRATTIS! Nu har mamsen bara vuxna och myndiga ungar :)
Gårdagen avslutades med kaffe i Baconfabriken. Lördagen den fjärde juni 2011 var en bra dag...en mycket bra dag!!!




RSS 2.0