Näsplåster

Vilka finurliga uppfinningar det finns. När jag sov över hos pappa sist fick jag prova ett plåster att ha på näsan så det gick att andas genom den när man sover. Pappas och min näsa är annars lite defekta på det viset. Antagligen någon liten genetisk släktdefekt som drabbat oss båda.
Och hör och häpna...DET FUNKADE!!!! :) Med plåstret på näsan vaknade man utan sandpapperstunga.
För att inte tala om hur SPECIELL man kände sig....
När Bonden pratar om sin 'tablettdosett', Londonpinglan om sin 'tumplastbit' och Jobbarkompisen om sina 'dubbelslipade' så kan jag komma med mitt PLÅSTER...


                                                                                                                        Vi Hörs!! // Snöskatan

Center vs Plopp

Idag försökte jag göra en vetenskapligt undersökning på ett problem som jag har haft sedan jag var barn. Nämligen det att jag aldrig har fattat vad det är för skillnad på Center och Plopp.
Idag när jag stod i den lokala lilla butiken så fanns där en ställning av modellen "tre chokladbitar för 10 :-". I den låg det Center, Plopp och kexchoklad. Och då kom jag att tänka på min lilla fundering och slog till. Jag köpte på mig all tre sorterna. Center och Plopp för min undersökning och Kexchoklad för det är gott.
Så tryckte jag i mig Ploppen...mmm, den var söt, sliskig och god. Och så tog jag mig an Centern. Den var söt, sliskig och god.
Hur blev nu resultatet kanske ni undrar, om ni inte vet skillnaden?? Ja, efter denna undersökning så lär ni fortfarande vara ovetande för jag vet i tusan vad det var för skillnad. Kanke...nu säger jag KANSKE...var Ploppen nåååågot smakrikare...MEN...det kan ju också bero på att jag inte var lika sugen efter att jag tryckt i mig Ploppen.
Det enda jag blev riktigt säker på var att man inte bör äta en kexchoklad direkt efter en Plopp och en Center... Den var inte alls lika god som vanligt utan gjorde mig tvärtom svagt illamående.




                                                                                       Ha det bra i det sköna vintervädret!! // Snöskatan


RSS 2.0