Ladies Night

I fredags var det dags att fira G som snart ska fylla fe...fyrt,,,,tjugonio (man pratar väl inte om en kvinnas ålder)! Hon fyller inte förrän i november men vi tar ut firandet lite i förskott. Började förresten firandet redan i augusti när de hade sin stora roliga 60talsfest. Kan väl hända hon blir firad igen när hon verkligen fyller :) Bäst att ta vara på alla händelser som man kan fira.
Eftersom G är ett stort fan av Magnus Uggla så tyckte vi att Ladies Night kunde passa. Magnus Uggla var nog också den som drog tills sig största jublen och den mest öronbefövande allsången och de varmaste applåderna från publikhavet,  Och han var såååå söt som liten tant.
Efteråt åkte vi hem till jubilaren på lite efterfest och lite eftersnack och det blev sent.
Gårdagen var därför rätt seg.Sov i en säng utan madrass som i och för sig knappast bidrog till att man kände sig utsövd. Följde med Bonden till Karlsson, käkade pizza på Liljas i Sala, åkte till skogen och hämtade en kasse svamp (det är så man gör i år, bara åker till skogen och hämtar för man behöver ju knappast leta) och så avslutade vi dagen genom att åka till Raggarfamiljen och fika.
Fick vara med om en astronomisk upplevelse också. Tror nämligen att en ny stjärbild är upptäckt.
När vi åker därifrån blickar Bonden upp mot himlen och konstaterar att det är stjärnklart
"Titta, man ser stjärnbilder....där är Lilla Änglabältet...eller vad det nu heter"
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0