Badhustanter

Det sunda livet har nu återigen dragit igång efter sommarens långa uppehåll. Det har slarvats både med simning och promenader och jag törs knappt prova jeansen som legat oanvända i garderoben några månader nu. Igår var det iallafall dags för höstsäsongens premiärdopp i badhuset. Först när vi kom dit blev vi jätteglada för det stod bara ett par skor i skohyllan och vi trodde vi skulle få ha hela badhuset för oss själva. Men ack vad vi bedrog oss... DOM var var nämligen där... TANTGÄNGET!!! De hade lurat oss genom att antingen:
1) Gått nakna och barfota dit .....eller
2) Låst in ALLA sina pinaler i skåpen, inkl. skor
TANTGÄNGET är badhusets värsta mardröm!!! De simmar ALLA i bredd för att de ska kunna prata och flamsa med varandra och de simmar SAKTA. Som en mur kommer de på bred front och helt hänsynslöst struntar de i enstaka ensamma simmare som klamrar sig fast i kaklet vid bassängkanten för att undvika att krocka med dem vid ett möte. Man kan också lätt hamna efter dem och då får man ligga i bakvattnet och guppa medan man väntar på bättre tider. Bättre tider är i detta fall innebär oftast att tanterna blir så pratsugna (eller trötta) så de i samlad trupp lämnar bassängen och invaderar bubbelpoolen istället.
Vi brukar sucka och humma om att sådär ska vi minsann inte göra när vi blir tanter långt långt fram in i framtiden. Det ska bli riktigt intressant att se om det en vacker dag kommer att växa ut små horn i våra pannor och vi kommer att se badhuset som vårt...BARA VÅRT!!!!!...mohahahaaaa



OK...de kanske ser rara och snälla ut...men när baddräkterna åker på....då jädrar!!!!!!


                                                                                     Nogsnackat// Strandskatan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0