Valborg

Jag tror jag fått en släng av "gammeln"...för det är inte annat än man känner sig aningens sliten efter valborgsmässoafton. Men å andra sidan var det väl en sisådär tjugo år sedan jag firade som jag gjorde också.
Dagen började redan sen förmiddag med picknick i det gröna med Londonpinglan. Vi valde en lugn park med barnfamiljer i uppsjö, nämligen botaniska. Där satt mammor på sina filtar och pratade skit med varandra och pappor som sprang efter sina små telningar så de inte ramlade i dammen. På något vis kändes det som om det hänt en del... När mina barn var små satt papporna och pratade skit om de överhuvud taget var med, och mammorna som spang efter alla barn så de inte ramlade i dammar.
Sedan följde den stora jakten på toaletter, för i botaniska var de låsta!!!! Och på min skola kom man inte in med passerkorten (antar att det berodde på att det var den dag det som det var). Det var nästan så det utbröt lite panik ett tag.
Roligt hade vi iallafall :)
Frammåt kvällen tog vi bussen hemmåt. Käkade sallad hos Raggarfamiljen och for vidare till Sala. Staden var igenproppad av bilar..stora bilar...flotta bilar...roliga bilar...coola bilar...vackra bilar..
Det satt folk på biltak och i bakluckor och det spelades musik och tjoades.
Nästa år kanske ska jag paxa en plats i baksätet på raggarfamiljens Buick (..eller vad SÄGER DU GERT!!!)

Gårdagens citat:
Alice (11 år) : Hur gammal är du?
Londonpinglan: Jag är 36.
Alice: Jaha...jag trodde du var femton eller nått eftersom du sitter och håller på din mobil hela tiden.
.
Förövrigt glömde jag bort att ta bra bilder. Sitta i botansiska som är den vackraste park som finns och lyckas få en bild på himlen, en på Londonpinglan och en på ett buskage...jaja

Himlen


Londonpinglan vill ALDRIG vara med på bild



Botaniska??



Cruising i Sala

Kommentarer
Postat av: N

Jag gillar mina händer, tänk Bram Stoker's Dracula

2009-05-03 @ 10:21:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0