Nu är det (snart) jul igen...

Idag har det handlats julklappar. Rätt så kul om man hunnit tänka ut vad var och en ska ha och kan hitta på något riktigt fyndigt. Tyvärr kändes det inte som om årets julklappshandel blev så där riktigt genomtänkt. Men misströsta icke ni som i år av mig får konstiga saker. Man vet aldrig när man behöver just en sådan mockafjong...
Snoken ska få ett par läsglasögon av mig av den enkla anledning att hans armar börjar bli för korta och undertacknad råkar vara lite kaxig över att icke ha behov av några (ännu). Fast å andra sidan har ju inte han några gråa hårstrån...(och själv tonar jag håret bara för det är snyggt, så det sååå ).
Juklappshandeln gick som smort fast det var dan före dan. Vi åkte till ett stooort köpcentrum redan på tidig förmiddag. Då var det mycket folk överallt men alla var glada och trevliga och man småpratade med varandra vid paketinslagningsbänkarna. På eftermiddagen började de handlande människorna se lite mindre glada ut. Folk såg trötta och hålögda ut och gick runt där med en blick som stirrade i fjärran. Inget mer trivsamt småprat någonstans längre. Kassörskorna började bli otåliga, korten fungerade dåligt pga överbelastat nät och bankomatköerna var enorma.
Men nu är det över. Alla paket ligger under granen väl inslagna och i nuläget välklämda.
GOD JUL


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0