Mera odjur

Nu börjar jag bli riktigt trött på husdjur. Missen (Kattjäveln) är fortfarande i onåd, även om soffan blev fin igen. Men nu har jag lite problem hundarna. Om man tänker på att man vill ha en hund, så ska man naturligtvis också tänka på att det inte är solsken och torrt alla dagar. Så bör man också tänka på att vissa hundar är så kloka att de lär sig öppna dörrar och gå ut själva, men de är inte tillräckligt kloka att torka av sig om tassarna, alternativt sätta på sig gummistövlar, själva.

Här går det till så att Sorkfröken (hon kallas så för att hon älskar att gräva efter sorkar) får för sig att gå ut,och gör det. Gammelhunden lullar efter. Jag märker inte vad som hänt förrän jag tycker det börjar dra kallt i huset (hon fattar ju inte att man bör stänga dörren heller). Tiitar man då  ut kan man se Sorkfröken gå runt i något skitigt dike och gräva och leta efter sorkar. Gammelhunden lullar efter, men eftersom han inte är så smidig längre blir han alltid omkullsprungen av Sorkfröken och blir krälande en stund i skiten.

I detta läge stänger man dörren (och låser) för att slippa ha dem inne. Man tänker:-OK, skadan är redan skedd, låt de hålla på en stund. BARA de inte kommer in!

Snart ska någon annan i huset gå in eller ut. Den personen är alltid någon som inte vet att hundarna leker grisar utomhus. Därför förblir dörren olåst. 
Efter ett tag känner man att det börjar dra kallt igen. Jäklar hundarna, tänker man Jojo..de har knallat in, knallat runt, fram och tillbaka, från hallen till köket, ut i hallen igen, runt, runt.... 

När detta händer tio gånger om dagen blir man LITE trött.....

Dessutom hittades en halvt uppäten Greveost ute på gräsmattan igårkväll. Ska man skälla på hundarna eller avkommorna som inte ställer undan efter sig...det är frågan.

hmmm  ...*tänker* ...vandrande pinnar...vad tror ni om det.? Gosiga och fogliga husdjur. Skitar inte ner köksgolv och skiter inte i soffor...hmm...rätt coola...eller..

Hej o Hå, vilket sjåå // Anette

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0